Не разумијем смисао суђења Додику, чему тај циркус? – ГЛАС РЕГИЈЕ.057

0
412
Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је синоћ да не разумије смисао суђења предсједнику Републике Српске Милораду Додику, осим ако није нечија намјера да настави са кажњавањем српских представника.

Вучић је рекао да не жели да се мијеша у ствари у БиХ, али је упитао чему сав тај циркус са суђењем предсједнику Српске.

Он је гостујући на ТВ Хепи истакао да би волио да у БиХ граде ауто-путеве и да се спајају са Србијом, што би људима много олакшало живот.

Коментаришући изјаву Данијела Сервера да ће, ако у Америци побиједи Доналд Трамп, БиХ бити додијељена Србији, Вучић је навео да је то ноторна лаж.

-Питање је зашто је то рекао, је ли ово његово предвиђање, прогноза или нешто друго? Па није, него ово ради да би додатно вршио притисак на Србију и учествовао у хибридном рату против Србије – навео је Вучић.

За Сервера је рекао да је огољено антисрпски настројен човјек, проалбански и пробошњачки, те да је смисао такве изјаве да Србија додатно буде изложена нападима и притисцима великих сила, укључујући САД.

-Нажалост код дела Бошњака постоји отпор према озбиљнијој сарадњи са Србијом – оцијенио је Вучић.

/Срна/