„Машино позориште“ из Београда у соколачком вртићу – ГЛАС РЕГИЈЕ.057

0
196

Позоришна представа „Залеђено краљевство“ у извођењу глумаца „Машиног позоришта“ из Београда, јуче је одиграна у Установи за предшколско васпитање и образовање Соколац. Дјеца су и овај пут имала прилику да кроз цртане ликове усвоје нове поруке о пријатељству и породици.

Фото: Инфо ценар Соколац

Према ријечима глумаца и редитеља Саше Пантића позориште „Машине бајке“ из Београда је опет са великом радошћу овдје у Сокоцу, захваљујући људима који воде рачуна да се дјеца културно образују.

  • Верујете да је Соколац општина где се одиграва више дечијих представа него у неким већим местима Србије, које не маре за културу. Ово је јако лепа представа која говори о пријатељима и љубави према породици и најмилијим. Још једна едукативна представа коју изводе Маша Пантић,ана Саламадић и Ђорђе Јовичић.

Према његовим ријечима поред дјечијих представа раде на великом броју представа за одраслу публику, која их редовно гледа у позоришту „Славија“ у Београду. Тренутно играју „Љубав на сеоски начин“ и Жена мога мужа“ док је у припреми „Госпођа из круга двојке“.

Фото: Инфо ценар Соколац

Овом приликом вршилац дужности директора Установе за предшколско васпитање и образовање Мирјана Субашић захвалила се господину Пантићу на узајамној сарадњи, јер имају заједничу црту да су њима као глумцима и васпитно образовној установи дјеца увијек на првом мјесту.

  • Представа „Залеђено краљевство“ је уједно и мој поклон за дјецу наше установе. Морам да истакнем да њима дугујем велику захвалност за сваки осмијех и загрљај који су ми пружили за вријеме мог рада у овој установи – закључила је Субашићева.

/ИЦ-СОКОЛАЦ/