„Делије“ отеле ударну заставу навијача БиХ? – ГЛАС РЕГИЈЕ.057

0
439
Једна од главних група навијача који организовано прате репрезентацију Босне и Херцеговине, БХ Легион, остала је без свог ударног транспарента на гостовању у Лихтенштајну.

Иако о овоме није било ријечи пуних мјесец дана, испоставило се да су присталице репрезентације БиХ остале без заставе БХ Легион у Вадуцу на гостовању своје репрезентације у Лихтенштајну.

Очигледно је транспарент отет прије меча, пошто га није било на огради гдје иначе стоји, сада је остало само транспарент БХ Фанатикоса.

Информацију о отетом транспаренту су они сами објавили, у званичном саопштењу на Инстаграму.

„Прије мјесец дана је у Вадуцу у једној кукавичкој акцији украден наш ударни транс. И након мјесец дана, кукавице се још крију и немају му*а да се јавно огласе. Позивамо групу или појединца који стоје иза те „акције“ да нам се јаве како би ријешили ово на овај или онај начин. Увијек смо се држали непрописаних ултра правила. Тако да ћемо и овај пут. Група ће се угасити тек тад кад нам стану на црту пи*ке које већ мјесец дана ћуте. До тада ћемо да радимо и функционишемо. Спремни смо на фајт. Јесте ли ви?“, стоји у објави БХ Легиона.

Иако нигдје у званичној објави није истакнуто који су навијачи отели транспарент, на друштвеним мрежама на страницама које се баве искључиво навијачима је информација подијељена уз обавјештење да су у питању навијачи Црвене звезде, преноси Телеграф.