Градоначелник Ћосић посјетио шест породица и даривао 27 дјеце – ГЛАС РЕГИЈЕ.057

0
193

Градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић посјетио је ових дана шест вишедјетних породица са подручја града и даровао вриједним поклонима укупно 27 малишана.

Ова активност проведена је у сарадњи са удружењима вишечланих породица са подручја Источног Сарајева, поводом Дјечије недјеље, која је ове године обиљежена од 2. до 8. октобра.

„Замолили смо родитеље да нам кажу које су то њихове потребе, обезбиједили све што су навели и обрадовали шест породица са укупно 27 дјеце из нашег града, обишли их, са њима се дружили и поразговарали“, навео је Ћосић на својој фесбук страници.

Истиче и да су поклони донирани од срца и представљају једну у низу активности и мјера чији је циљ стимулисање наталитета на подручју Источног Сарајева.

„Погрешна је перцепција људи да су вишечлане породице нужно социјална категорија којој често треба помоћ, која на неки начин оптерећује заједницу. Вишечлане породице су управо супротно од тога, оне представљају будућност свих нас и оно чему би млади људи требало да теже“, закључо је градоначелник Ћосић.

РТВИС