Дај приједлог шта би требало урадити на простору општине? Јер“И ти одлучујеш” – ГЛАС РЕГИЈЕ.057

0
183

Општина И.Ново Сарајево објавила је на званичној ФБ страници оглас којм позивају грађане ове оштине да својим приједлозима утичу на расподјелу средстава у овој локалној заједници на инфраструктуралне пројекте. Пријдлоге и сугестије могу прослиједити на протокол општине.

Објава:

Поштовани суграђани,

Као и претходних година, у циљу квалитетног планирања расподјеле буџетских средстава за 2024. годину и планирања реализације пројеката који су неопходни у нашој локалној заједници, покрећемо традиционалну иницијативу “И ти одлучујеш”, кроз коју желимо чути ваше приједлоге и сугестије за планирање радова у општини Источно Ново Сарајево.

Расвјета, канализација, уређење и/или санација саобраћајница, озелењавање, изградња игралишта, паркова, постављање мобилијара или други конкретни инфраструктурни пројекти који могу допринијети квалитету живота у насељу у којем живите су добродошли и радо ћемо их чути.

Конкретне приједлоге, који садрже детаљне податке о идеји, локацији и неопходним корацима можете доставити на Протокол општине или путем поште најкасније до 20. октобра 2023. године до 15 часова, са назнаком „Кабинет наченика – И ти одлучујеш“!