Грађани траже смјену и одговорност Самарџије! – ГЛАС РЕГИЈЕ.057

0
5669
Соколац - пројекти

Сокочани су се и прошлу зиму  такође данима смрзавали. Код нас је то тако, каже наш саговорник Саво, „чим нешто прође, као да није ни било“.

Сокочани који су прикључени на градску топловодну мрежу дочекали су -25 степени хладних радиојатора. Апсурд изговора је изазвао В.Д. директора ЈКП ,,Соколац“ Бојан Самрџија, који је оптужио предузеће којем дугује да нису довољно помогли његовом предузећу.

То је слично као када би нпр. лопов оптужио полицију како га је спријечила у обављању планираних радњи.

ЈКП ,,Соколац“ сноси одговорност за смрзавање Сокочана, који су тих дана боравили у најхаднијој општини у БиХ, тврде станари зграда из Ул. Цара Лазара. Поручују да их не интересује политика, партије и изговори. Тражи се одговорност одговорног лица унутар правног лица.

Оно што је посебно наљутило Сокочане јесте благо речено дрзак и безобразан одговор Бојана Самарџије према предсједнику ЗЕВ Срету Пантићу, гдје дословно поручује „уколико нисте задовољни квалитетом нашег гријања можете се искључити са наше топловодне мреже“!

Да ли ће се у Републици Српској почети сносити одговорност на личном нивоу рада и управљања или ће се све завршавати на политичком нивоу, остаје да видимо.