Kompaniji „Onogošt“ nagrada Grada I.Sarajevo – GLAS REGIJE.057

0
585

Na Sveačanoj akademiji povodom Dana i krsne slave grada Istočno Sarajevo – Svetog Petra Dabrobosanskog, koja je održana u Kulturnom centru u Istočnom Novom Sarajevu, kompaniji „Onogošt“ sa sjedištem u Sokocu, uručena je srebrna plaketa.

Direktor ove uspješne firme Ljiljana Šuka navela je da ovo prestižno priznanje pokazuje da je neko prepoznao njihov rad u proteklih 27 godina, čije poslovanje se odvija na području šest opština u sastavu Grada i u opštini Han Pijesak.

  • Rukovodstvo grada Istočno Sarajevo je predložilo kompaniju „Onogošt“ za srebrnu plaketu ove godine, da bi odali priznanje našem zalaganju u razvoju Grada. Pored marketa u ovim opštinama, učestvujemo u svim aktivnostima koje se provode u lokalnim zajednicama u kojima gravitiramo. Aktivno smo uključeni u rad i održavanje svih sportskih i kulturnih manifestacija – naglasila je ona.
fotografija ustupljena Info centru

Ovih dana, aktuelno je da Vlada Republike Srpske nastoji da se ponaša odgovorno prema stanovništvu, te da u tom pogledu sa odgovornim proizvođačima radi na snižavanju cijena i svega što može prouzrokovati dodatne inflatorne udare na građane.

  • Kompanija „Onogošt“ se i do sada uključivala u sve akcije koje je provodila Vlada Republike Srpske. Po uzoru na zemlje iz okruženja, radi se na pojeftinjenju nekih osnovnih životnih namirnica. U skladu sa našim mogućnostima, uredno ćemo se odazvati ovom pozivu, jer i bez preporuka Vlade, mi se trudimo da našim kupcima obezbijedimo najbolje moguće cijene za artikle koje imamo u našim radnjama. Svaki mjesec imamo kataloge sa proizvodima kojima su znatno snižene cijene, kao i vikend i sedmične akcije. Tu su i trajno niske cijene, koje u dogovoru sa dobavljačima, imamo konstantno, odnosno tokom cijele godine. Ovo je još jedan vid pomoći našim kupcima, a to ćemo narednog mjeseca realizovati, dok nastupi odluka Vlade koji artikli, ali i da se uskladimo sa drugim trgovinskim lancima, kako bi djelovali jedinstveno po tom pitanju – pojasnila je Šuka.

Ona je precizirala da kompanija „Onogošt“ zapošljava 220 radnika, te da je tokom ove godine rađeno na brendiranju marketa, kako bi bili prepoznatljivi među brojnim trgovinskim centrima. Poseban akcenat je prema njenim riječima, bio na području opštine Pale, gdje su se marketi renovirali i preuredili po uzoru na neke velike markete koji se nalaze u našem okruženju.

 

/IC-Sokolac/