Građani traže smjenu i odgovornost Samardžije! – GLAS REGIJE.057

0
5704
Соколац - пројекти

Sokočani su se i prošlu zimu  takođe danima smrzavali. Kod nas je to tako, kaže naš sagovornik Savo, „čim nešto prođe, kao da nije ni bilo“.

Sokočani koji su priključeni na gradsku toplovodnu mrežu dočekali su -25 stepeni hladnih radiojatora. Apsurd izgovora je izazvao V.D. direktora JKP ,,Sokolac“ Bojan Samrdžija, koji je optužio preduzeće kojem duguje da nisu dovoljno pomogli njegovom preduzeću.

To je slično kao kada bi npr. lopov optužio policiju kako ga je spriječila u obavljanju planiranih radnji.

JKP ,,Sokolac“ snosi odgovornost za smrzavanje Sokočana, koji su tih dana boravili u najhadnijoj opštini u BiH, tvrde stanari zgrada iz Ul. Cara Lazara. Poručuju da ih ne interesuje politika, partije i izgovori. Traži se odgovornost odgovornog lica unutar pravnog lica.

Ono što je posebno naljutilo Sokočane jeste blago rečeno drzak i bezobrazan odgovor Bojana Samardžije prema predsjedniku ZEV Sretu Pantiću, gdje doslovno poručuje „ukoliko niste zadovoljni kvalitetom našeg grijanja možete se isključiti sa naše toplovodne mreže“!

Da li će se u Republici Srpskoj početi snositi odgovornost na ličnom nivou rada i upravljanja ili će se sve završavati na političkom nivou, ostaje da vidimo.