Sokolačke boksere očekuje nastavak takmičenja – GLAS REGIJE.057

0
302

Proteklih dana Bokserski klub „Glasinac“ bio je privilegovan domaćinstvom reprezentativcima Srbije koji su po prvi put boravili na pripremama u našem gradu. Prema riječima trenera Predraga Bartule, gosti su ponijeli pozitivne utiske iz Sokoca.

  • Ambijent u našem mjestu prijao je sportistima koji su svakodnevno trenirali na raspoloživim terenima i stadionu. Prijatan je bio i boravak u hotelu Zlatni bor gdje su reprezentativci bili smješteni. Treninzi sa osam reprezentativaca Srbije i dva vrsna trenera dragocjeno su iskustvo i našim mladim takmičarima Luki Veljoviću i Tomović Rajku,kazao je Bartula.

Prema njegovim riječima do kraja godine očekuje ih još nekoliko značajnih nastupa. Prvi u nizu je turnir u Zagrebu zakazan za 20. i 21. oktobar, kada se Luka Veljović bori protiv konkurenta iz Švedske.

  • U Trebinju nas očekuje nastup na Prvenstvu Republike Srpske, gdje će naš klub predstavljati Marija Amović, Luka i Mladen Veljović i pomenuti Rajko Tomović.

Početkom novembra mjeseca, 4. i 5., sokolačke boksere očekuje nastavak takmičenja u okviru Regionalne lige, gdje nastupaju za banjalučki klub „Slavija“.

 

 Izvor: Info centar Sokolac – Info centar Sokolac