Daj prijedlog šta bi trebalo uraditi na prostoru opštine? Jer“I ti odlučuješ” – GLAS REGIJE.057

0
199

Opština I.Novo Sarajevo objavila je na zvaničnoj FB stranici oglas kojm pozivaju građane ove oštine da svojim prijedlozima utiču na raspodjelu sredstava u ovoj lokalnoj zajednici na infrastrukturalne projekte. Prijdloge i sugestije mogu proslijediti na protokol opštine.

Objava:

Poštovani sugrađani,

Kao i prethodnih godina, u cilju kvalitetnog planiranja raspodjele budžetskih sredstava za 2024. godinu i planiranja realizacije projekata koji su neophodni u našoj lokalnoj zajednici, pokrećemo tradicionalnu inicijativu “I ti odlučuješ”, kroz koju želimo čuti vaše prijedloge i sugestije za planiranje radova u opštini Istočno Novo Sarajevo.

Rasvjeta, kanalizacija, uređenje i/ili sanacija saobraćajnica, ozelenjavanje, izgradnja igrališta, parkova, postavljanje mobilijara ili drugi konkretni infrastrukturni projekti koji mogu doprinijeti kvalitetu života u naselju u kojem živite su dobrodošli i rado ćemo ih čuti.

Konkretne prijedloge, koji sadrže detaljne podatke o ideji, lokaciji i neophodnim koracima možete dostaviti na Protokol opštine ili putem pošte najkasnije do 20. oktobra 2023. godine do 15 časova, sa naznakom „Kabinet načenika – I ti odlučuješ“!