Svečani defile Cicka Bjelice ili maturanata!? – GLAS REGIJE.057

0
1506

Juče je u Sokocu bila organizovana proslava 59.generacije maturanata. Parada ponosa difelovala je od 17.00 časova u ovoj romanijiskoj opštini. Iako je nažalost maturanata sve manje, a i oni koji završavaju srednju školu, već razmišnjaju gdje ići za poslom ili studiranjem. Doduše, pruža im se mogućnost i na „prestižnom“ sokolačkom fakultetu VUB, čiju diplomu magistra ima i dugogodišnji načelnik ov opštine Milovan mr.Cicko Bjelica.

Preko tri decenije sistematskom (ne) rada, dovelo je Sokolac do emnorno visokog duga, a poreska uprava već kuca na vrata za prinudno naplaćivanje. Jedan čovjek je direknto ili iz sijenke dugogodišnji vladar Sokoca. Baš taj čovjek nije propustio priliku ni sinoć da stane u 5 od 9 slika u albumu portala „Sokolac“ pod nazivom „Svečani defile 59.generacije sokolačkih maturanata (09.06.2023.)“.

Iako ovaj portal poznat po jednostranom, neprofesionalnom izvještavanju sa dosta omalovažavanja i govora mržnje, te nepromšljenom objavljivanju video snimka skorašnjeg ubistva u Sokocu i dalje je na Youtube kanalu potpisan kao  „Opština Sokolac“. To predstavlja još jednu u nizu ne sprovedenih odluka Skupštine opštine Sokolac kada je zatraženo da ovaj privatni sokolački portal promjeni ime koje je nosio kao „Opština Sokolac“ jer time se nameće stav da pripada opštini.

Zloupotreba maturanata i omladine (kojima je svakako urušen kvalitet života u ovoj opštini) nije nešto novo što oslikava Milovana mr.Cicka Bjelicu, ali svakako postavlja pitanje dokle više licemjerje?