Свечани дефиле Цицка Бјелице или матураната!? – ГЛАС РЕГИЈЕ.057

0
1508

Јуче је у Сокоцу била организована прослава 59.генерације матураната. Парада поноса дифеловала је од 17.00 часова у овој романијиској општини. Иако је нажалост матураната све мање, а и они који завршавају средњу школу, већ размишњају гдје ићи за послом или студирањем. Додуше, пружа им се могућност и на „престижном“ соколачком факултету ВУБ, чију диплому магистра има и дугогодишњи начелник ов општине Милован мр.Цицко Бјелица.

Преко три деценије систематском (не) рада, довело је Соколац до емнорно високог дуга, а пореска управа већ куца на врата за принудно наплаћивање. Један човјек је дирекнто или из сијенке дугогодишњи владар Сокоца. Баш тај човјек није пропустио прилику ни синоћ да стане у 5 од 9 слика у албуму портала „Соколац“ под називом „Свечани дефиле 59.генерације соколачких матураната (09.06.2023.)“.

Иако овај портал познат по једностраном, непрофесионалном извјештавању са доста омаловажавања и говора мржње, те непромшљеном објављивању видео снимка скорашњег убиства у Сокоцу и даље је на Youtube каналу потписан као  „Општина Соколац“. То представља још једну у низу не спроведених одлука Скупштине општине Соколац када је затражено да овај приватни соколачки портал промјени име које је носио као „Општина Соколац“ јер тиме се намеће став да припада општини.

Злоупотреба матураната и омладине (којима је свакако урушен квалитет живота у овој општини) није нешто ново што осликава Милована мр.Цицка Бјелицу, али свакако поставља питање докле више лицемјерје?