Страва због опкладе у 20 КМ: Испио цијелу боцу Јäгермеистера у двије минуте и умро – ГЛАС РЕГИЈЕ.057

0
521

Након што се срушио на тло, мушкарац у доби између 25 и 30 година хитно је превезен у болницу, гђе је проглашен мртвим те је отворена истрага о његовој смрти.

Један је мушкарац преминуо након што је испио цијелу боцу Јäгермеистера у само двије минуте и то како би добио окладу од 200 јужноафричких ранда (око 23 КМ) у једној јужноафричкој продаваоници пића. Локални становник, чије име није објављено, попио је цијелу боцу пића с 35 посто алкохола прије него што се онесвијестио, преноси Даилy Маил.

Он је раније посјетио трговину у селу Масхамба у провинцији Лимпопо у Јужноафричкој Републици те суђеловао у изазову тко ће најбрже попити боцу пића.

Награда је била 200 јужноафричких ранда у готовини, чему је еквивалент 22,77 КМ.

Након што се срушио на тло, мушкарац у доби између 25 и 30 година хитно је превезен у болницу, гђе је проглашен мртвим те је отворена истрага о његовој смрти.

Снимка објављена на интернету приказује како људи кличу и пљешћу док он гута њемачки дигестив. Након што је испио садржај боце, почео се љуљати с једне стране на другу, док га је један мушкарац подупирао.

„Полиција у Њатервалу код Лоуис Трицхардта отворила је истрагу након инцидента очите злоупорабе алкохола, који се догодио на једном од локалних продајних мјеста у Масхумба Виллагеу, гђе су посјетитељи наводно суђеловали у ономе што су назвали ‘натјецање у пићу‘“, изјавио је гласноговорник полиције Лимпопоа, Бриг Мотлафела Мојапело.

„Побједник који би успио испити цијелу боцу Јäгермеистера у одређеном времену добио би 200 ранда готовине. Један од њих се одмах након тога срушио те је одведен у локалну клинику, гђе је потврђена смрт“, додао је гласноговорник полиције.

/Дневник.ба/