Кнежевић оштро у саопштењу о Бјелици – 057.гр

0
896

Срђан Кнежевић, Шеф клуба одборника ДЕМОС Соколац написао је саопштење за јавност у коме је оштро напао још увијек актуелног начелника општине и његовог сарадника, како он каже „највећег паразита у Сокоцу“ Драгана Реновицу.

Саопштење:

Мање од три мјесеца је остало до ослобођења Сокоца од накарадне власти Милована Бјелице. Огромна дуговања држави, радницима и добављачима (тачна цифра ће се знати у октобру) довели су општину до тоталног банкрота. Бар смо по нечему први у Републици Српској?!!!
Последњи примјер редукције воде у Сокоцу је права слика рада садашњег начелника. Годинама упозоравамо да ће доћи до проблема напајања града водом, да врело Биоштица нема капацитет да снадбјева потрошаче до ковањске кривине и Месића на Рогатичкој општини. Поред капацитета воде проблем је и рад пумпи на изворишту 24 сата дневно, што повећава рачуне за електричну енергију. А приватни портали које плаћа Милован Бјелица (наравно народним парама из буџета општине Соколац), пишу како воде има на претек! Ако је то тачно значи да се играте са овим напаћеним народом!!!
Дио насеља Балтићи у коме живи начелник општине и дио Рогатичке општине које се напаја са изворишта Биоштица нису обухваћени редукцијом воде.Дио насеља Балтићи су препојени на извориште Кржуљ, тако да начелник нема проблема са нестанком воде-интересантно!
Кажете кривац скупштинска већина! Јесте, али она претходна која треба да одговара за пропаст Сокоца заједно са начелником. То је скупштинска већина окупљена око СДС-а која је изгласала изградњу водовода на рогатичкој општини и ако је она много богатија са водом од наше. Општина Рогатица годинама није показала интерес да ријеши водоснадбјевање овог дијела општине. И онда се ту нашао добротвор Милован Бјелица који је још више задужио нашу општину како би ријешио проблем у својој матичној општини из које потиче. Епилог видимо ових дана…
Да се полако измиче тло под ногама говори коментар највећег паразита у општини Соколац Драгана Реновице-Гага. Лагодном животу на рачун грађана је дошао крај. Једино што кешом годинама плаћа су наркотици, остало све по систему ,,гурни на општину“, наравно уз одобрење налогодавца и главног лика овог текста Милована Бјелице. И када више нема шта да слаже показује своју моралну величину и износи лажи на мој рачун. Постављам питање дотичном: ,, Треба ли ја да пишем о абортусима, о кумовским везама, о везама са директорицама СДС-а…???“ Нисам ја гњида као ти, не помињем приватне животе мада би и о томе могао писати данима.
Јадан је град у коме такви раде у Установи за културу!
А посебан коментар за рад електродистрибуције Соколац:
Људски минимуме, да те обавјестим да је теренска јединица Соколац најуспјешнија у систему и да је у протекле четири године по руководством кадрова ДЕМОС-а уложено преко два милиона КМ у санацију електро мреже на подручју Сокоца. Ако некада будеш у нормалном стању, без утицаја наркотика, погледај око себе, само у твом насељу прошле године је уложено преко 150.000,00 КМ у реконструкцију мреже. Један од доказа да радимо у интересу грађана а не политичких партија, као што су моји претходници радили.
Можда би било боље да бринеш о свом послу, да схватиш да је радно вријеме од понедељка до петка од 7 до 15 часова и да пробаш да зарадиш ту плату као што раде нормални људи.
И наравно, видимо се на Суду због текстова које пишеш под дејством наркотика у касним вечерњим сатима“ стоји у ткст који је објављен на личном профилу Кнежевића.
Соколац, 15.07.2024
Шеф клуба одборника Демос-а
Срђан Кнежевић