ШОКАНТНО! Цицко Бјелица преко свог мегафона поручио раднцима – ГЛАС РЕГИЈЕ.057

0
825

Дугогодишња владавина првог човјека Општине Соколац Милована Цицка Бјелице, пратиле су увијек многе контраверзе. Кумулативни дуг већи од 20 милиона КМ, лоша безбједоносна ситуација, штрајкови, пропали пројекти, одлив становништва и опште незадовољство слика је Сокоца.

Ово је једина општина на подручју Сарајевско-романијиске регије која нема званичну општинску фејсбук страницу. Разлог тога је лажно представљање интернетског портала „Општина Соколац“, а касније само „Соколац-Sokolac“ као главног мегафон начелника Бјелице. Тако овај портал свих предходних година као и данас на врло неморалан и непрофесионалан начин извјштава и манипулише са Сокочанима, писајући у првом лицу као блог објаве, кроз низ оптужби на свакога ко покуша да укаже на потпуни економски суноврат Општине Соколац.

Начелник Бјелица често тагује баш овај портал када нешто објављује на свом Фејсбук профилу (иако Соколац има свој информативни центар), а ако којим случајем то и заборави, ту је „његов вјерни мегафон“ да подијели начелникову објаву. Увијек када коменташе актуелну политичку и економску ситуацију на простору општине Соколац, уредник портала „Соколац“ (на Youtube и даље стоји Општина Соколац), својевољно анализира, коментарише, оптужује и манипулише са објавама, као и званичним информацијама.

Иако је заинтересованост Сокочана за овим порталом све мања због дегутантних објава, а уредник свјестан тога нервозно покушава и даље да привуче пажњу Сокочана, 27.1. ове године објављује текст под насловом Хронологија филма „Волимо те домовино Босно и Херцеговино“ у 13 чинова“. https://www.opstinasokolac.net/2024/01/27/hronologija-filma-volimo-te-domovino-bosno-i-hercegovino-u-13-cinova/?fbclid=IwAR3oQ6arbEymhL-RlewBhdvMVIusHhvB0bQzelM8fyL-xxGrqr3I9utvFvQ
Текст личне анализе и на крају ШОК! Порука радницима јавног сектора на Сокоцу:

„А ви господо из јавног сектора (од спортског центра, преко вртића до општинске управе и осталих) који сте незадовољни личним примањима, пређите у приватни сектор и ту покажите своју способност својим не(радом). Нисте ни ви сви богомдани, а посла за оне који то стварно желе увијек ће се наћи. Вријеме комунизма у коме није битно шта и колико радиш је давно прошло вријеме“, стоји у дијелу објаве на сајту портала Соколац.

ПИТАМО!?

Да ли је ово сада и јавна порука начелника општине радницима и шта на ово има сада да каже Милован Бјелица, али и шта да кажу радници који мјесецима раде без плате?