Медији одмах осудили, „без права на изношења истине“ – ГЛАС РЕГИЈЕ.057

0
1484

Полицијски службеници Полицијске станице Пале лишили су слободе лица иницијала М.О. и С.С. из Пала због основа сумње да су „починили кривично дјело“ „Убиство“ из члана 124 КЗ Републике Српске, а у вези са чланом 22 „Покушај“.

Они се сумњиче да су у уторак око 4.55 часова на Студентском тргу у Палама, претукли лице М.П. те му нанијели повреде опасне по живот.

МЕДИЈИ ПРЕСУЂУЈУ:

Одмах се у медијима појавила информација, која се брзо ширила и дијелила да су два „опасна криминалца“ покушала да убију треће лице на Палама. О томе је писао и блогер Слободан Васковић, индиректно их оптуживши за учешће у убиствима, као и паљењу једног аутомобила.

Огласио се и члан породице М.О. (Милоша Обрадова) који је предочио одређене доказе, на који начин се поступало без доказа према овим лицима када су хапшени, уз питање због чега?

Шта је права истина о догађају на Палама није до детаља позната, али се помиње да је пребијено лице М.П. тај који је изазвао инцидент, те флашом, а потом и ножем напао ова два ухапшена лица.

Повријеђено лице хоспитализовано је у Јавну здравствену установу Болница „Србија“.

Увиђај на лицу мјеста извршили су полицијски службеници у присуству дежурног јавног тужиоца Окружног јавног тужилаштву Источно Сарајево.