Промоција зла и криминала као комунистичко наслеђе – ГЛАС РЕЕГИЈЕ.057

0
1190
Једна од најодвратнијих последица комунистичког и југословенског експеримента над Србима јесте појава оваквих људи и овог тренда покрета тзв. жестоких момака, чији утицај не јењава ни данас.

Као зла коб овај тренд „криминалаца“ или заправо „опасних момака“ и оних многобројних који их имитирају, се запатио међу Србима и никако да прође.

Није реч овде о некаквом значајном „криминалу“ већ је у питању једно бахато понашање и саможивост многих данашњих Срба који иду до крајњих граница, што је у потпуној супротности са свим оним што је кроз историју био српски светосавски народ, веран Косовском завету и српском витешком коду.

Сви знамо ко су такви људи и сретали смо их и срећемо их у свакодневном животу.

То су они момци који потпуно без разлога реагују са:
—“Шта ме гледаш, мајмуне!“ или
—“Шта се гураш“
—“Знаш ти ко сам ја?“ итд.

Или то су они људи који најбахатије возе, најодвратнијим језиком псују и вређају остале учеснике у саобраћају, малтретирају слабије од себе, иживљавају се и бију због паркинг места, погрешног скретања итд.

То су људи који потежу оружје због нечијег погледа, паркинг места, који сматрају да за њих не важе правила која важе за остале.

Обично су то сујетни, бахати, саможиви, себични, преки, безосећајни и људи пуни себе и своје гордости (која је највећи грех у православном Хришћанству).

Ти људи немају никакв виши идеал и једино што их одржава у животу је чиста саможивост и нагон за задовољење својих најнижих страсти.

Захваљујући Титовој Југославији, Титовим Републикама Србији, Црној Гори итд (у којима данас живимо) који су тим и таквим људима давали високе позиције у друштву, полицијске значке, службу у тајној полицији УДБ-и или Државној безбедности, обасипали их медијском пажњом, омогућавали им да перу новац куповином регуларних фирми и изградњом некретнина, данас смо дошли дотле да су такви момци на цени и да су они постали ауторитети. Они се питају и воде српски народ.

И данас су они ауторитети и модел понашања. Многи млади људи виде у њима узор како треба да изгледају и да се понашају.

Српски народ се толико деформисао под њиховим утицајем да ће проћи ко зна колико времена Дунавом, Дрином, Савом и Морачом док се не отресемо ове зле коби и не вратимо оним часним и велким идеалима у које су наши свети преци уградили своје животе. 

/Српска историја/