Никада ме више нико неће дирати – ГЛАС РЕГИЈЕ.057

0
813

Један од најпознатијих боксера у историји овог спорта познат је још као Гвоздени Мајк, а испод менталне снаге коју је успео да изгради задом на себи крије се узнемирујућа и болна прича коју је једном приликом поделио.

Потресна исповјест Мајка Тајсона о највећој животној трауми!

Чувени боксер Мајк Тајсон имао је турбулентан пут, како животни тако и у каријери. За својих 55 година, он је доживео много трагедија: отац је напустио његову мајку, брата Роднија, сестру Дениз и њега док је био дечак, а кад је имао 16 година мајка му је преминула, а убрзо и сестра, пише Глоссy.

Он се уплео у лоше друштво, а до 13. године је хапшен 38 пута због ситних прекршаја и крађа. Тада је морао да одлучи у ком ће смеру кренути његов живот и одабрао је спорт, и то ― бокс. Каријера му је брзо напредовала, а његов живот пошао је неслућеним путем, међутим, ни одраслом Мајку није увијек било лако јер је 2009. године изгубио четворогишњу ћерку Егзодус, која је погинула током игре у парку.

Пре пет година је Мајк причао своју болну животну причу у подкасту Џеремија Шапа, где је проговорио и о једној трауми коју је дуго скривао од свих: признао је да је жртва силовања, које је доживео као тинејџер.