Шампионски дочек за Тијану која је побједила болест – ГЛАС РЕГИЈЕ.057

0
4244

Тијана Радовић из Братунца постала је симбол борбе за живот и уједињења хуманих људи који су омогућили њено лијечење од лимфобластне леукемије у Болоњи, гдје је послије скоро девет мјесеци добила отпусну листу чиме је потврђено да је побиједила у тешкој борби. Њени суграђани су јој након повратка из Болоње припремили дочек какав се не памти, а побједа као што је њена и заслужује дочек каквог се ни највећи шампиони не би постидјели.

 

Судбина ове младе дјевојке ујединила је људе Братунца и сусједних општина, али и много шире, чиме се показала велика доза солидарности, емпатије, а овако лијепе вијести обрадовале су много људи који познају или су чули за Тијанину борбу.

Хвала Тијана! Ријечи су најискренијег дивљења од Жељка Радовића који је све ово, и још много тога, организовао у част наше Тијане Радовић. Девојка која је у својој борби за живот ујединила не један град и једну државу, не један народ …Тијана је ујединила народе са различитих континената, народе доброг срца који су све ово време били уз Тијану и молили се Богу да дође овај дан и ово вече. Господ је даривао – живот је победио Тијана се Братунцем шета .Слава Богу ☦️

Средином новембра прошле године Тијана је отпутовала на клинику у Болоњу након што је породица, уз подршку хуманих људи широм свијета, успјела да прикупи 225.000 евра за њено лијечење.

“СВИЈЕТ МИ СЕ СРУШИО” Жељко Самарџић открио детаље о борби са болешћу, живот морао да промијени из коријена
Из тешке борбе изашла као побједник: Тијана из Братунца захваљујући хуманим људима добила нову шансу за живот
Њен отац Милисав објавио је на Фејсбуку да је најсрећнији човјек на свијету и да је захвалан Богу, свим хуманим људима, комшијама, удружењима и привредницима из Братунца, Сребренице и Љубовије, али и цијеле Републике Српске и БиХ за помоћ у обезбјеђивању средстава за Тијанино лијечење у Болоњи.

– Хвала свима на великој помоћи и подршци, јер без вас не бисмо успјели. Бескрајно захвална породица Радовић – навео је Милисав.

 

/Српска.инфо/