Помислили би да је Бахмут! А оно начелник јуриша на стадион – ГЛАС РЕГИЈЕ.057

0
3046

Наслов портала који се представља као „Општина Соколац“, што је по „Кривичном закону Републике Српске“ члан 313. став а) и б) и кривично дјело о лажном представљању, те оснивач истог може да се кривично терети и до годину дана затвора (о томе више други пут), изазива и панику међу становницима општине Соколац.

Иако је нажалост мало познато широј јавности, да су радници Спортско-рекреативног центра „Гласинац“ у штрајку због неколико недобијених плата, за шта директно оптужују начелника општине, његов вјерни портал објавио је бомбастичан наслов „Општина Соколац поново оспособила видео надзор и преузела ПУНУ КОНТРОЛУ на стадиону Баре“ !

Први помисао свих Сокочана је вјероватно, да су се одвијале „жестоке борбе“ у и око стадиона у коме је начелник предводио своје јуришнике или САМО ЈЕДНОГ у заузимању овог стратешки важног објекта у општини Соколац.

Иако наслов подсјећа на ратно стање, а поред ионако нарушене безбједносне ситуације на Сокоцу, а којој је додатно допринијео и сам портал „Општина Соколац“ (објавом снимка убиства) , сада се ствара додатна медијиска психоза оваквим насловима и понашањем.

Подсјећамо још једном јавност, да су радници Спортско-рекреативног центра „Гласинац“ у штајку, те да им је угрожена егзистенција.