Рукометаши Гласинца дочекују екипу Козаре 12. марта – ГЛАС РЕГИЈЕ.057

0
314

Рукометаши Гласинца прољећни дио сезоне отварају у недјељу, 12. марта, када ће од 18 часова пред домаћом публиком дочекати екипу Козаре из Козарске Дубице. Гости су јесењи дио такмичења завршили као трећепласирани, а амбиција Гласинца и даље остаје опстанак у Првој рукометној лиги Републике Српске.

Тренер Гласинца Јован Боровчанин позвао је вјерну публику, да им, као и много пута до сад буде подршка.

  • Позвао бих све Сокочане који воле и прате рукомет да дођу да нас подрже. Екипа из Козарске Дубице једна је од најбољих у РС и пред нама је сигурно једна квалитна рукометна представа, казао је Боровчанин.

Он је истакао да је повукао своју оставку и да је остао да руководи тимом, који је са њим стасавао протеклих неколико година.

  • У Гласинцу имамо 18 првотимаца, а придружују им се и играчи из млађих селекција. Клуб је створен на здравим темељима и има перспективу, уколико се однос према спорту у нашем граду промијени. Подсјећам да је наш састав тренутно једини који се бори у Првој лиги, када говоримо о мушком колективном спорту у Сокоцу, истакао је Боровчанин.

Клуб ће настојати да пружа добре партије и квалитетне утакмице и у наставку сезоне у којој се надају да ће задржати статус прволигаша.

 

Инфо центар Соколац – Info centar Sokolac