Вучић о свему причао осим да каже истину о „договореном“ документу – ГЛАС РЕГИЈЕ.057

0
1287

Одлазак и повратак предсједника Републике Србије из Брисела, гдје је поред европских званичника разговарао и са премијером самопроглашеног Косова, изазвало је много пажње у медијима широм Србије, али и у Европи.

Одмах после састанка, сви актери саопштили су да су Вучић и Курти договорили све оно што је на папиру написано, а написана је дефакто независност Космета. Осим Вучића! Он је рекао како се „бори“.

Стигло се до краја! Прво „Бриселски споразум“, па многе представе по Сјеверу Космета гдје су Срби који доле живе били пијуни на шаховској табли у игри која нема граница.

Предсједник Вучић јуче је гостовао на РТС-у и том приликом по обичају причао о свему и свачему (економски процват Србије), о донацијама 610.000 милина еура од стране ЕУ-Србији и то други дан после преговора у Бриселу као и о другим темама свега потпуног „бућкуриша“. Маратонске говоре прекинула је на тренутак холивудска представа када припадник обезбеђења доноси папирић предсједнику, а овај га забринуто чита. Новинар наравно пита, да ли је све у реду? Креће патетика..

У суштини, Срби на Космету, као и остатку Србије, као и Срби широм свијета нису добили одговор који је то план Републике Србије по питању Космета? Или га само Курти има..