Медицински факултет Фоча и Гласинац одмјерили снаге у Фочи – ГЛАС РЕГИЈЕ.057

0
340

Пет утакмица осмине финала Купа Републике Српске у футсалу одигране су до сада. Медицински факултет Фоча и Гласинац су други пут у четири дана одмјерили снаге у Фочи, а послије два ремија ове сезоне, стигла је и прва побједа Фочака који иду у четвртфинале Купа Републике Српске побједом 7:3.

По гол су дали Димитрије Остојић, Дејан Мојовић, Филип Филиповић, Марко Вуковић, Немања Смиљанић и Дејан Симовић, а аутогол је постигао Немања Нинковић. За Гласинац су погађали Драган Вишњић, Никола Рајић и Његослав Папић.

Академац је у још једном мечу друголигаша са „југа“ савладао Калиновика 4:1. Два гола је дао Предраг Шешељ, а по један Марин Шуњић и Лазар Зечевић. Једини гол за Калиновчане постигао је Павле Сладоје.

Друголигаш Дервента је успјела да избаци прволигаша Котор Варош побједом 6:3. Марко Радоја је са четири гола водио Дервенту до тријумфа, а по гол су додали Немања Ерић и Витомир Пиваш. За Которварошане стријелци су били Даниел Трифковић, Марко Ђукић и Никола Радиша.

КМФ Радник је са 5:1 савладао КМФ Брод у Борду. Мирко Маринковић је два пута био стријелац, а гол домаћих погађали су и Цвијетин Павић, Данијел Јовић и Жарко Перковић, Једини гол за Брођане дао је Срећко Грозданић.

Раније је Челинац избацио Добоја побједом 8:1, док су три утакмице преостале да се одиграју.

 

Sport DC