Башевић дио посланичке плате донирао Дому здравља на Сокоцу – ГЛАС РЕГИЈЕ.057

0
367

Синоћ је у организацији предједник Скупштине општине Соколац Сретка Марјановића, организована донаторска вече за прикупљање средстава како би се адаптирале просторије Дома здравља „Др Љубомир Ћеранић“.

На вечери су позвана лица из јавног живота ове општине и Града. Поред градоначелника Љубише Ћосића, вечери је присуствовао и Народни посланик Страхиња Башевић. Он је на свом фејсбук налогу пренио дио утисака на нагласио даљу борбу за Соколац, све његове становнике и институције.

Објава посланика Башевића: Данас је у хотелу „Златни бор“ уприличен донаторски ручак, на којем су прикупљана новчана средства за реконструкцију просторија Дома здравља „др Љубомир Ћеранић“ и набавку медицинских униформи за запослене ове здравствене установе.
Тим поводом сам дио своје посланичке накнаде донирао овој здравственој установи како би грађанима Сокоца били обезбјеђени што бољи услови лијечења,а запосленим у Дому здравља олакшан рад.
Током свог мандата ћу увијек пружати подршку јавним установама у Сокоцу, као и пројектима који су у интересу свих грађана наше општине.