Зимска сезона на Јахорини почиње данас – ГЛАС РЕГИЈЕ.057

0
452

Зимска сезона на Јахорини званично почиње данас. Најмодернији систем вјештачког осњежавања стаза „SnowFactory“ новим снијегом у потпуности је прекрио дјечији полигон, на којем ће малишани и мање спретни скијаши, већ сутра, моћи скијати по 50% нижој цијени. Нажалост, отварање очекиваних стаза, Пољице и Новак Ђоковић, првог дана званичног отворења сезоне нису дозволили временски услови. У ишчекивању нешто нижих температура ваздуха, систем вјештачког осњежавања наставља са радом.

Док вриједни тим Олимпијског центра Јахорина припрема преостале јахоринске стазе и инсталације вертикалног транспорта, запослени Олимпијског бара у потпуности су спремни за одличну журку заказану за 1.12, када ће наступити сјајни Зли Певач. Сви који су резервисали своје мјесто на сутрашњој забави, до Олимпијског бара превешће гондола Пољице, а улаз је потпуно бесплатан.

Само дан дијели нас и од традиционалног, врхунског ноћног провода у склопу “Јахорина Ски Опенинг”-а, који је заказан за период од 1. до 4. децембра. У вечерњим сатима у поменутом периоду планинску атмосферу до усијања довешће регионалне музичке звијезе, и то какве! Прљаво Казалиште, Марија Шерифовић и Жељко Јоксимовић! У концертном шатору на каскадном паркингу у непосредној близини стазе Пољице, 2.12. наступиће Прљаво Казалиште, 3.12, Марија Шерифовић, те 4.12, Жељко Јоксимовић. Улазнице за поменуте концерте сви заинтересовани могу купити на порталу купикарту.ба, продајним мјестима овог система, као и хотелима Вучко, Термаг и Лавина, на Јахорини, а цијене истих износе 20 КМ за стандардне улазнице, те 70 КМ за ВИП улазнице, до дана самих концерата, када ће цијене стандардних улазница износити 30 КМ, а цијене ВИП улазница 100 КМ.