Представљање општине Пале на Сајму туризма у Новом Саду – ГЛАС РЕГИЈЕ.057

0
780

Представљање општине Пале и града Источно Сарајево на Сајму туризма у Новом Саду

Туристичка организација општине Пале и града Источно Сарајево заједнички наступају на новосадском сајму туризма и представљају туристичке потенцијале ове регије, са акцентом на предстојећу зимску сезону на нашим ски центрима.

Опис фотографије није доступан.

Слика може припадати 2 особе и флаша

Новосадски сајам окупио је више од 250 учесника на штандовима излагача из Србије, Црне Горе, Босне и Херцеговине, Републике Српске, Сјеверне Македоније, Хрватске, Словеније, Мађарске, Турске, Румуније, Кипра, Бугарске, Ирака и Аустрије.

Слика може припадати 6 особа и у затвореном

„Овај сајам је одлична прилика за промовисање и предствљање туристичке понуде општине Пале због огромног броја посјетилаца и представника туристичких агенција који су показали велико интересовање када је у питању предстојећа зимска сезона“, рекао је директор Туристичке организације општине Пале Драган Јакић.

Опис фотографије није доступан.
„Драго нам је што је у фокусу овог сајма регионални туризам, јер наша регија има много тога да понуди, поготово када су у питању зимска туристичка сезона и зимски спортови. Поред тога, интензивно радимо на промоцији свих наших садржаја које нудимо у току читаве године, те ослушкујемо жеље и коментаре наших посјетилаца“, изјавио је директор Туристичке организације Града Источно Сарајево Игор Иконић.
Међународни сајам туризма у Новом Саду се одржава 53. пут. Поред сајамског дијела одржавају се и пословни састанци ради упознавања са професионалним купцима, те повезивања са удаљеним тржиштима, као и да се представе могућности за финансирање програма, пројеката и иницијатива за развој туристичке понуде.