Соколачке боксере очекује наставак такмичења – ГЛАС РЕГИЈЕ.057

0
300

Протеклих дана Боксерски клуб „Гласинац“ био је привилегован домаћинством репрезентативцима Србије који су по први пут боравили на припремама у нашем граду. Према ријечима тренера Предрага Бартуле, гости су понијели позитивне утиске из Сокоца.

  • Амбијент у нашем мјесту пријао је спортистима који су свакодневно тренирали на расположивим теренима и стадиону. Пријатан је био и боравак у хотелу Златни бор гдје су репрезентативци били смјештени. Тренинзи са осам репрезентативаца Србије и два врсна тренера драгоцјено су искуство и нашим младим такмичарима Луки Вељовићу и Томовић Рајку,казао је Бартула.

Према његовим ријечима до краја године очекује их још неколико значајних наступа. Први у низу је турнир у Загребу заказан за 20. и 21. октобар, када се Лука Вељовић бори против конкурента из Шведске.

  • У Требињу нас очекује наступ на Првенству Републике Српске, гдје ће наш клуб представљати Марија Амовић, Лука и Младен Вељовић и поменути Рајко Томовић.

Почетком новембра мјесеца, 4. и 5., соколачке боксере очекује наставак такмичења у оквиру Регионалне лиге, гдје наступају за бањалучки клуб „Славија“.

 

 Извор: Инфо центар Соколац – Info centar Sokolac