Почела „Дјечија недјеља“ у соколачком вртићу- ГЛАС РЕГИЈЕ.057

0
448

Установа за предшколско васпитање и образовање у Сокоцу и ове године обиљежава Дјечију недјељу у првој седмици октобра под слоганом „ Подијели радост, знање, љубав“. Вршилац дужности директора Установе Мирјана Субашић поручила је да ће акценат бити у складу са слоганом у оквиру којих ће  малишани како са својим васпитачицама тако и родитељима на креативан начин послати поруку широј друштвеној заједници за јачање одговорности и побољшање бриге за дјецу, такође, и то да дјеца кроз рад слободно изражавају своје стваралаштво, креативност и маштовитост.

  • Од трећег до деветог октобра, програмом су обухваћене бројне занимљиве и едукативне активности. У складу са поменутим слоганом, родитељи су дјеци даривали играчке, тако да су дјеца данас отварала поклоне, поред тога организоваћемо и јесењу радионицу са родитељима, представу „Штрумфови“,дјеца ће посјетити Храм Светог пророка Илије, те уколико нам временске прилике дозволе одржаћемо маскенбал и шетњу кроз град, док је за завршни дан планирана приредба коју су нам припремили наши предшколци у оквиру које смо домаћини родитељима и начелнику Општине – истакла је Субашићева.

Дјечија недјеља“ се традиционално обиљежава широм Републике Српске с циљем промоције права дјетета, побољшања друштвене бриге за дјецу и јачања одговорности свих субјеката заштите који брину о дјеци.

 

/ИЦ-Соколац/