Ванга је предвидјела: „2022.године умријеће краљица“ – ГЛАС РЕГИЈЕ.057

0
375

Битанска краљица Елизабета ИИ преминула је у данас у 97. години, јавља ЦНН.

Остат ће упамћена као најдуговјечнија британска монархиња, владала је 70 година. Краљица је дошла на пријестоље 1952. и свједочила је огромним друштвеним промјенама.

Од краја прошле године краљица Елизабета пати од „епизодних проблема с кретањем“ због чега је морала смањити активности и иступе у јавности.

У саопштењу Буцкингхамске палаче стоји: „Краљица је умрла мирно у Балморалу данас поподне. Краљ и краљица супружница остат ће у Балморалу вечерас и вратит ће се у Лондон сутра.“

Подсјетимо, данас су из Буцкингхамске палаче јавили како се краљица Елизабета II тренутно налази под љекарским надзором, након чега су чланови њене породице стигли како би били уз њу. Сва краљичина ђеца отпутовала су у Балморал, близу Абердеена, након што су лијечници краљицу ставили под лијечнички надзор.

Након њезине смрти, њезин најстарији син Цхарлес, бивши принц од Њалеса, предводит ће земљу у жалости као нови краљ и шеф државе за 14 регија Цоммонњеалтха, пише ББЦ.

Њезина владавина обухватила је 15 премијера, почевши с Њинстоном Цхурцхиллом, рођеним 1874., и укључујући Лиз Трусс, рођену 101 годину касније, 1975., коју је краљица именовала раније ове седмице. Током своје владавине одржавала је седмичне аудијенције код свог премијера.

Краљица је рођена као Елизабетх Алеџандра Марy Њиндсор, у Маyфаиру у Лондону, 21. априла 1926. године.

Подсјетимо и то да је бугарска видовњакиња Ванга, у својим предвиђањима и записима рекла како ће „краљица умријети 2022. године“. Да ли је то мислила баш на најдуговјечнију краљицу свијета, тумачимо да јесте…