Sutra javna tribina na temu: „Ratnohuškačke prijetnje i položaj srpskog naroda u Bosni i Hercegovini“ – GLAS REGIJE.057

0
550
Povodom ratnohuškačkih izjava od strane bošnjačkih političkih i vjerskih vođa, Boračka organizacija opštine Pale organizuje javnu tribinu pod nazivom „Ratnohuškačke prijetnje i položaj srpskog naroda u Bosni i Hercegovini“.
Pozivamo borce i pripadnike boračkih kategorija, predstavnike akademske zajednice, sveštenstvo Srpske pravoslavne crkve, udruženja proistekla iz Odbrambeno otadžbinskog rata, udruženja penzionera, omladinskih organizacija, sportskih klubova i ostalih udruženja i organizacija, ali i sve građane iz cijele Sarajevsko-romanisjke regije da uzmu učešće na ovoj javnoj tribini.
Želja organizatora je da imamo što više učesnika na javnoj tribini kako bi postigli što veću podršku za odgovor na važno pitanje: Kako da srpski narod opstane u Bosni i Hercegovini i sačuva Republiku Srpsku?
Namjera organizatora je da na ovoj javnoj tribini budu doneseni zaključci koje bi poslali na adrese svih važnih institucija u Republici Srpskoj i Srbiji.
Uvodničari na javnoj tribini će biti ugledni profesori, vojno-politički analitičari, ratni komandanti.
Tribina će biti održana dana 23.08.2022. godine (utorak) u sali Kulturnog centra Pale sa početkom u 18 časova.
Napomene:
– Na tribinu neće biti pozvani političari, ali ćemo tražiti podršku za organizaciju. Kao građanin na tribini može učestvovati ko god želi.
– Tribina će biti pripremljena sa uvodničarima, i ostavljena mogućnost javne rasprave između učesnika i gostiju.
/BO opštine Pale/