„Гејм центар“ побједник турнира у баскету – ГЛАС РЕГИЈЕ.057

0
418

Екипа „Гејм центар“ освојила је турнир у баскету, у склопу спортске манифестације „Илиндан спорт фест 2022″, а финалну утакмицу одиграла је синоћ против тима „Рађен Рогатица“. Побједничком саставу који чине Миљан Марковић, Жељко Палавра, Гојко Суџум и Борис Борисогљебски, припала је награда од 1.000 КМ, док је другопласираном тиму отишло 500 марака.

Према ријечима Миљана Марковића, који се први пут нашао у улози организатора турнира, ове године је учествовало 12 екипа.

  • Од тога осам на врхунском нивоу. Задовољан сам одзивом, имали смо учеснике из разних крајева: Рогатице, Пала, Источног Сарајева, Требиња, па чак и Словеније. Надам се да смо публици пружили добру игру. Овакви турнири су одлична прилика за стицање нових искустава, посебно за младе наде, а ове године смо имали неколико изузетно младих али добрих екипа. Овом приликом захваљујем се спонзорима и свим људим који су допринијели да организација прође на најбољи начин – казао је Марковић.

Осим тога што му је припала улога организатора те се нашао у побједничком тиму, Миљан Марковић је проглашен за МВП турнира.

  • Наравно да ми много значи ова награда. Посебно је задовољство када нешто освојите у свом граду – поручио је најкориснији играч турнира.

Признање млада нада припало је Матији Обреновићу, а у шутирању тројки најбољи је Жељко Палавра.

Генерални покровитељ „Илиндан спорт феста“ је Општина Соколац, а организацију су помогли још: Град Источно Сарајево, Туристичка организација града Источно Срајаево и Јелен пиво.

 

Извор: /ИЦ-Соколац/