ШГ „Романија“ најбољи за примјер, директор за понос – ГЛАС РЕГИЈЕ.057

0
965

Често чујемо критике на рачун јавних управа, државних предузећа и њиховог руководства. Добро је познато свима у регији, а и у Републици Српској да је нажалост ШГ „Романија“ Соколац, предходних деценију и по пословало у губитку. Како? Зашто? Грађани су се са правом питали…

Данас, ШГ „Романија“ Соколац, не само да је изашло из минуса , већ биљежи најбоље резултате од свих организацијиских цјелина у Републици Српској. У другом кварталу ове године, на половини саме године, в.д. директора ШГ „Романија“ Соколац Страхиња Башевић, са поносом истиче резултате које су постигли.

Предузеће послује као никада у последњих 18 година. Дјелимично је обновљена механизација, уређена организацијска структура, асфалтирани путеви на овој локалној заједници, дата пажња пошумљавању, обнављању шума, исплати плата и побољшању статусног положаја радника.

ШГ „Романија“ Соколац, овим је доказало да може боље, а Башевић примјер домаћинског односа и стручно-професионалног пословања, као стручан менаџер и добар организатор.