ШОК! Зар оваква домаћица да се по 5-ти пут разведе? – ГЛАС РЕГИЈЕ.057

0
724

“Преживјела сам све па ћу и ово. Живот иде далие. Како бих спријечила нетачне натписе, сва имовина преписана је на нашу ђецу, старателиство над нашом ђецом припада мени.”

Поп икона региона Јелена Карлеуша огласила се званичним саопштењем и открила да се након 14 година брака разводи од ногометаша Душка Тошића.

Она се огласила на Инстаграму и открила разлоге који су довели до њиховог развода.

“Душко и ја смо се договорили да споразумно окончамо наш брак послије 14 година. Нажалост, Душко не види више себе као дио наше породице. Техничко правне ствари ће бити споразумно ријешене у наредном периоду”, започела је Карлеуша у свом саопштењу и додала:

У овом тешком периоду за нашу породицу и ђецу, нећу да молим за разумијевање медија јер је то узалудно. Од јавности не очекујем ни људскост ни разумијевање, само ликовање и испирање уста нашим животом што је нешто на $та сам навикла … па НАВАЛИТЕ. Преживјела сам све па ћу и ово. Живот иде далие. Како бих спријечила нетачне натписе, сва имовина преписана је на нашу ђецу, старателиство над нашом ђецом припада мени. Било каква написана лаж резултират ће тужбом као и до сада. Нећу се више оглашавати овим путем”, написала је Јелена Карлеуша.