Бакир се тајно састао са вођом вехабијског покрета у БиХ – ГЛАС РЕГИЈЕ.057

0
514

Фотографија на којој је Бакир Изетбеговић у друштву ноторног вође вехабијске заједнице у Босни и Херцеговини Елведином Пезићем, а коју су објавили на својим Фацебоок страницама неки од њихових сљедбеника, представља флагрантан доказ тко заиста контролира ову многобројну вјерску скупину с изразито радикалним религијским ставовима, пише ТБТ.

Фотографију је објавио и портал црнахроника.инфо који је погрешно објавио имена вехабија који су били у друштву Изетбеговића.Упадно је да се на слици налази особа која сједи с десне стране Изетбеговића и да јој је лице затамњено кружницом како га се не би препознало.
Четврта особа је Јасмин Дурић вехабија из Живиница, гђе је Изетбеговић недавно проглашен почасним грађанином.

Судећи према страначким листама на којима је Изетбеговић фаворизирао „фајтере“, а то су прије свега страначки дужносници који су скупа са армијом ботова „жарили и палили“ по друштвеним мрежама, СДА се дефинитивно претворила о радикално исламистичку странку. Додају ли се свему томе шпекулације о страначким одредима смрти које Изетбеговић регрутира из вехабијских џемата у којима су уточиште нашли људи с криминалним досјеима, могло би се закључити да је велики међубошњачки сукоб је на помолу. Чак га је могуће очекивати ако Изетбеговић изгуби изборну трку у листопаду. је ли се због тога Изетбеговић и састао са најутјецајнијим вођом вехабија у Босни и Херцеговини?!

/Дневник.ба/