Роналдо затражио одлазак из Манчестер Јунајтеда – ГЛАС РЕГИЈЕ.057

0
215
Енглески медији данас су објавили ексклузивну вијест, да је Роналдо затражио дозволу од управе Јунајтеда да овога љета напусти клуб.

Португалски нападач се на “Олд Трафорд” вратио прошог љета са великим мотивом да помогне клубу на путу повратка у врх Премијер лиге, а на крају је доживио велико разочарање.

“Црвени ђаволи” су сезону завршили тек на шестој позицији на табели, што значи да их наредне године нећемо гледати у Лиги шампиона.

Према писању “Тајмса” управо то је главни разлог због којег Кристијано жели да напусти клуб, пошто играње у Лиги Европе, такмичењу у којем никада није наступио, за њега не представља изазов.

Роналдо је наводно саопштио руководству Манчестер јунајтеда да жели да напусти клуб уколико на његову адресу стигне нека примамљива понуда, а тога свакако неће мањкати.

Поменути извор наводи да је Португалац уверен да је пред њим бар још три-четири сезоне врхунског фудбала, па према томе тражи неки тим чије су амбиције сразмерне његовим.

То свакако значи да себи тражи клуб који ће напасти трофеје у свом такмичењима у којима наступа, а Јунајтед то тренутно није.

Петоструки освајач Златне лопте истиче да и даље изузетно поштује Манчестер јунајтед, али евидентно је да не жели своје последње фудбалске сезоне траћи у клубу који је у процесу реконструкције, преноси Спортал.

 

Извор: /Глас Српске/