Путиново писмо свијету

0
1223
Писмо Владимира Путина свијету:
Драги становници наше дивне планете Земље!
Ја, председник Руске Федерације Владимир Путин, одлучио сам да се обратим свима вама директно, заобилазећи дипломате, ваше лидере и новинаре.у Русији постоји такозвана „усмена предаја“, где је забрањено лагати, обмањивати и претеривати. Зато ћу говорити врло искрено како би се сви уверили у истинитост мојих речи.
Русија је велика и богата земља. Њена најважнија вредност је више од 150 народа који живе на територији где је правда изнад свега. Не требају нам нове територије.
Имамо
енергије и свих других ресурса има у изобиљу.
Од времена Великог Тартара и Великих Могала, народи Северне Евроазије нису се развили због налета крсташких ратова и колонизације Америке, Африке, Индије или наркоманије Кине, већ захваљујући њиховом тешком раду и пацифизам.
Они који знају руски језик разумеју да је „руски“ придев који означава све народе наше земље. Руски Словени, руски Татари, руски Јевреји, руски Еванс итд. сви Руси у срцу, чак и ако се њихова култура, њихов језик и начин живота разликују. Поздрављамо ову разноликост јединства.
Поново су руски народи Русије принуђени да жртвују своје животе да би заштитили свет од нацизма и фашизма. Заменили смо 50 наших ратних заробљеника за 50 украјинских војника. Украјински војници су се лечили у нашим болницама, добили три пуна оброка дневно и вратили се кућама.
Примили смо руске војнике којима су одсечени прсти и гениталије. Чак ни нацисти то нису урадили у прошлом рату.
Ове доказе ћемо изнети у будућем суђењу.
Биће срамота за све који сада подржавају ове гамаде.
Ваши лидери у САД, Европи, Јапану, Аустралији и другде стали су на страну ових подљуди који стављају цивиле, труднице и децу изнад себе у борби и намерно сакате ратне заробљенике.
Тешко ми је да замислим здраву особу која подржава ова чудовишта.
А ваши Бајдени, Шолц, Макрони и остали демократе мрачњака не само да штите криминалце, они их активно наоружавају, обезбеђују им новац који није довољан за смањење цена у вашим земљама.
Цене расту, свет се руши, али не зато што Руси чисте Европу од нацистичких злих духова, већ зато што ћутите и чак подржавате нови талас нацизма.
Овог пута нећемо ићи у Берлин. Зауставићемо се на нашим историјским границама, а сви нацистички зли духови, којима ће ваше вође отворити врата, даће вам нови „кристални“ живот, као што су то учинили нацисти, додајући му обрезивање репродуктивних органа.
Апелујем на све оне који желе да живе и раде у свету, подижу децу и друже се са људима широм света. Помозите Русији да се избори са новим раком – украјинским нацизмом. Не Украјина, где живе мирољубиви и вредни људи, већ нацизам, подгреван вашим порезима од стране САД и НАТО јастребова.
Ако ваши лидери подржавају нацизам, гурните их до крајњих граница, узмите власт у своје руке.
Украјинске нацисте од метака штите цивили, ваши владари су, под изговором страшне Русије, такође одлучили да терет високих цена и будућих невоља пребаце на становништво. У Украјини, као и код вас, нацисти добро живе иза леђа обичних грађана, а обични грађани морају да пате – то су исти злочини у Украјини као и на Западу.
Нисмо прекршили ниједно своје обећање, а ваши лидери су украли 300 милијарди долара и евра од руског народа.
Краду имовину грађана наше земље широм света, намерно сакате наше војнике, забрањују руски језик, нападају Цркву Божију.
Видим како у земљама у којима лидери пооштравају санкције Русији расте свест о томе шта се дешава и шири се талас протеста.
Морате размислити и заменити политичаре који вам се крију иза леђа мецима и наградама. И не одлажите више. Ако се ујединимо, онда за још недељу дана више неће бити нациста у Украјини, нормалан живот ће бити враћен у Европи, САД и другим земљама и заједно ћемо судити украјинским нацистима и свим лидерима који подржавају нацизам у новом трибуналу. .
Наш циљ је у праву.
Победићемо нацизам.
Желим да поделим ову победу са свима, заједно и што пре.
Владимир Путин
председник Русије.