Соколачки рукометаши без пораза

0
229

Рукометни клуб „Гласинац“ Соколац још једном је доказао своју спремност побједом над  требињским „Леотаром 2“ резулататом 31:17 у утакмици осмог кола м:тел Друге лиге Републике Српске – група исток. У домаћем саставу најефикаснији је био Ђорђе Радовић са седам погодака док су се са по пет уписали Милан Бољанић и Мирослав Мирковић. Код тима из Требиња поново је бриљирао Димитрије Бераја који је сусрет завршио са 11 голова.

Соколачки рукометаши завршили су Другу лигу без пораза и убједљиво остали први на табели. Тренер Јован Боровчнин није крио задовољство јер су остварили задати циљ.

  • Завршили смо са одличном утакмицом. Када имате на табели врхунске резулате и све побједе немам шта на то да кажем, сем да не кријем задовољство за успјех. Хвала публици која нас је подржала у великом броју. Сада је вријеме за краћи предах и одмор и онда креће „паклених“ мјесец дана до баража са РК „Челинац“, који је први са запада. До ове године је важило правило да прваци Друге лиге – исток и Друге лиге – запад директно улазе у Прву лигу, међутим, сада  ће се играти баражне утакмице између истока и запада. – навео је Боровчанин.

Баражне утакимице су планиране да буду одигране 28. маја и 4. јуна.

 

Извр: ИНФО-ЦЕНТАР Соколац