Иванић упитао Изетбеговића: Да ли смо ми који не идемо у џамије противници БиХ?

0
405

Заиста сам шокиран да нико жив није реаговао кад је рекао док су џамије пуне не бојим се за Босну и Херцеговину, поручио је
Почасни предсједник ПДП-а Младен Иванић прокоментирао је изјаву Бакира Изетбеговића, лидера СДА о Бошњацима, вјерницима због којих није забринут за будућност БиХ.

Антидејтонска изјаба
– Знате јако тешка изјава које долазе из Федерације БиХ. Заиста сам шокиран да нико жив није реаговао кад је рекао док су џамије пуне не бојим се за Босну и Херцеговину. То значи да сви ми који не идемо у џамије смо противници БиХ? Ако то не видите, замислите да сам ја нешто слично рекао за цркву. Нико жив то није прокоментарисао, то је антидејтонска изјава – рекао је Иванић.

Додао је да ако у ФБиХ не буде разумних људи који ће престати да производе теме око којих се стално свађамо, онда промјене у РС неће значити ништа спектакуларно.

Није забринут
Казао је да је опозиција у РС јаснија него она у ФБиХ по крупним питањима.

Подсјетимо, Бакир Изетбеговић, лидер СДА је у рамазанском програму Хаyат ТВ казао су Бошњаци везивно ткиво БиХ и да све докле год су пуне џамије младих људи и докле год стотине хиљада људи пости добровољно да он није забринут за ову земљу, пише Н1.