Сјајни попусти за крај марта на Јахорини

0
498

Сјајни скијашки услови се, према прогнозама, настављају до краја мјесеца, као и у априлу који ће означити догађај под називом „Куп Ветерана”, а који ће се на Јахорини одржати 2. априла, са почетком у 9.00 часова. Ова трка се традиционално одржава на крају зимске сезоне а организацију преузимају Олимпијски центар „Јахорина“ те Скијашки клуб Јахорина, уз учешће угоститеља са планине.

Цијена стартнине за учеснике износиће 20КМ, а сав приход остварен од истих биће дониран у добротворне сврхе, конкретно за лијечење Владимира Станојевића.

За вријеме трајања овог сјајног догађаја, сви присутни моћи ће учествовати у томболи, која је осмишљена на тај начин да учесници могу да освоје вриједне награде припремљене од стране хотелијера на Јахорини, у виду спа и wеллнесс пакета, ручка за двије особе, панорамске вожње гондолом Пољице, или вожње планинским бобом. Учешће у томболи износиће 5КМ, а сав новац прикупљен овим путем ће, такође, бити дониран за лијечење овог младића.

Оно што краси догађаје као што је „Куп Ветерана” јесте сјајно дружење, које је и овог пута планирано уз роштиљ, пиво и ручак.

У пост-сезони скијања, која је отпочела 21. марта, за све скијаше на Јахорини, у дневном термину, у погону су обје кабинске гондоле, гондола Пољице и гондола Партизан, шестосјед Огорјелица, те ски-лифт Пољице, за нешто мање вјеште скијаше и ски-вртић Пољице, који је у функцији и у вечерњем термину скијања, баш као и гондола Пољице.

Олимпијски центар „Јахорина” дочекује викенд у проширеном капацитету када је у питању рад инсталација вертикалног транспорта, те ће тако већ сутра, те за предстојећи викенд, у погон поново бити пуштен шестосјед Скочине, као и шестосјед Трново.

Осим повољнијих цијена ски-карата током ПОСТ сезоне, све љубитеље скијања очекују и додатна два одлична промо периода, током којих ће сви скијаши које своје ски-карте купе и искористе у том периоду, моћи остварити сјајне попусте.

Наредни промо-период у износу од 30%, скијаше очекује 31. марта, и трајаће све до 3. априла, док ће посљедњи трајати од 14. априла до 17. априла 2022, и износиће чак 40%.

Пост-сезона скијања наставља се све до краја зимске сезоне 2021/2022, до када ће Јахорина засигурно наставити да ниже спектакуларне, историјске успјехе.

 

Извор: oc-jahorina.com